Šťáva z řapíkatého celeru

Možná jste se již setkali s termínem šťáva z řapíkatého celeru a právě Anthony William představil Světu tento zázračný lék, kde již v jeho 13 letech touto šťávou léčil lidi na brigádě v supermarketu. Šťáva z řapíkatého celeru je doslova neobjevenou zázračnou potravinou, která již pomohla tisícům lidí na celém Světě od jejich potíží.

Uvnitř celerové šťávy jsou zvláštní neobjevené léčivé vlastnosti, které si lékařský výzkum a věda dosud neuvědomují. Některé z těchto léčivých vlastností zahrnují neobjevené sodné soli celerové šťávy, které zabíjejí patogeny způsobující onemocnění; jeho neobjevené kofaktorové mikrostopové minerály, které omlazují tkáň žaludečních žláz; a jeho kompletní elektrolyty, které dobíjejí vaše neurony. To jsou jen některé z mnoha léčivých vlastností, které má celerová šťáva.
 

JAK VYROBIT ŠŤÁVU:
1. odřízneme spodní část řapíkatého celeru (asi 1-3 cm)
2. rozděláme na jednotlivé řapíky a každý zvlášť umyjeme ve vodě
3. odšťavníme v odšťavňovači (Odšťavňovač může být jakýkoliv, jen se liší ve výtěžnosti šťávy. Obecně nejvíce šťávy vymačká pomalý šnekový.)
4. šťávu sceďte přes sítko, aby se odstranily zbytky dužiny
5. pijte čerstvou šťávu nalačno (případně uzavřete do sklenice a vložte do lednice, takto vydrží až 24 hodin)
6. po vypití počkejte alespoň 15-30 minut, než budete jíst



Pokud se o řapíkaté šťávě budete chtít dozvědět více informací, Anthony jí věnoval celou jednu knihu.

Informace zde napsané pochází z oficiálních stránek medical medium.

Stránky vytváříme, udržujeme a financujeme dobrovolně, ve svém volném čase.
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma!